Idén is különleges eseménnyel készülünk a Rege Residence idősek otthonában! Október 1-én egy vidám és emlékezetes nyárbúcsúztató rendezvényre várunk mindenkit, melynek keretében nemcsak a nyárnak intünk búcsút, hanem az idősek világnapját is méltóképpen megünnepeljük. Ez az alkalom tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy jó hangulatban, új embereket megismerve eltöltsünk egy kellemes délutánt.

Sztárvendégünk: Ungár Anikó, bűvész, előadóművész

A rendezvény egyik fénypontja Ungár Anikó fellépése lesz! A híres bűvész és előadóművész lenyűgöző show-val érkezik hozzánk. Anikó karrierje 16 éves korában indult, amikor feltűnt a Ki mit tud? műsorában, azóta pedig a világ számos színpadán aratott hatalmas sikert, többek között olyan nagyvárosokban, mint Párizs, London, Las Vegas és Monte-Carlo. Két alkalommal, Párizsban és Bécsben is első helyezést ért el a Bűvész Világkongresszuson, a női kategóriában, így igazi világszínvonalú előadást hoz el nekünk! A fellépése után egy rövid interjú keretében kötetlen beszélgetésre is lesz lehetőség vele.

A program menetrendje:

15:00 – 15:45 megérkezés, welcome drink, sós-édes aprósütemények

15:45 – 16:45 Ungár Anikó előadása, majd interjú a művésznővel

16:45 – 18:00 hidegbüfé, kötetlen beszélgetés, tánc – fantasztikus élőzene kíséretében


Az esemény zárásaként finom falatokkal és remek társasággal várunk mindenkit, és természetesen a tánc sem maradhat el, Tóthfalvi László elismert előadóművész gondoskodik a színvonalas élőzenéről.

Ez a délután nemcsak szórakozást ígér, hanem lehetőséget is ad arra, hogy közösen koccintsunk az idősek világnapjára. Itt az ideje, hogy együtt ünnepeljük az élet szépségeit, miközben egy kis varázslat, zene és tánc segítségével újabb örömteli pillanatokat gyűjtünk!

A rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött, így kérünk mindenkit, hogy mihamarabb jelezze felénk részvételi szándékát az alábbi elérhetőségen: info@regeresidence.hu

Csatlakozzon hozzánk ezen a különleges délutánon!