A RegeResidence küldetése

Célunk az, hogy Önnek biztonságos, kellemes környezetet teremtsünk, ahol egy vidám, boldog, támogató közösség részese lehet.

Bemutatkozás

A Rege Residence Szépkorúak Otthona egy teljesen új, izgalmas életstílust kínál azon 75 év felettieknek, akik élvezni szeretnék a nyugdíjas élet kényelmét és nyugalmát.

Kiváló és gondos csapat várja Önt, ismert klinikákkal együttműködve, orvosi ellátás, kiváló konyha, luxus elhelyezés, változatos, igényes szabadidős tevékenységek, amelyet Ön megérdemel.

Vezetőség

Dr. Nagy Viktor

főigazgató

Az intézményesített idősellátás szakértője. A közigazgatásban, átmeneti és tartós bentlakásos ellátást nyújtó idősotthonok működési engedélyeztetési és törvényességi felügyeleti eljárásokhoz kapcsolódó hatósági jogalkalmazói tapasztalatait egyházi és civil fenntartásban működő intézmények igazgatójaként kamatoztatta tovább. 2021-ben munkáját – kiemelve a COVID 19 járvány alatti dezinfekciós stratégiájának hatékonyságát – az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye főpásztori elismeréssel jutalmazta. Az ausztriai Burgenland tartomány fenntartásában működő, Szent Miklósról elnevezett Idősek és Pszichiátriai Betegek Otthonának főigazgatójaként szerzett nemzetközi tapasztalatokat a demensellátás, valamint a pszichiátriai betegek ellátása területén. 2022-től első magyarként az Európai Idősügyi Hálózat (European Ageing Network) teljes jogú tagja. 2023 májusától a Rege Residence Szépkorúak Otthonának főigazgatója.

Koller Tamás

konyhafőnök

Tamás élete a vendéglátás körül forog, folyamatosan képzi magát és keresi az új kihívásokat. Széleskörű szakmai tapasztalatának köszönhetően a fine dining világában éppúgy otthon érzi magát, mind a magyaros csárdahangulatban. Célja, hogy széleskörű szakácsművészetét és konyhavezetési tapasztalatait felhasználva lakóink számára – reagálva az egyéni igényekre és szükségletekre – a lakóink számára is a maximumot nyújtsa az étkeztetés területén.

Dr. Salacz Pál

intézményi pszichiáter – neurológus

Péterffy Kórház Ideggyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa

Dr. Marik György

intézményi orvos

Az intézményesített idősellátás szakértője, tapasztalatokkal a bentlakásos idősotthonok felügyeleti folyamataiban.

Sóti Viktória

gyógytornász

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem mozgásszervi és kardiológiai rehabilitáció terén.

Szabóné Takács Anita

ápolási igazgató

Gyakorlott egészségügyi szakember, szakmai tapasztalattal rendelkezik nem csupán az idősgondoz ás, hanem a palliatív és hospice ellátás területén is.

Fedezze fel a prémium szolgáltatásokat és kényelmet egyetlen kattintással.

Kattintson az alábbi gombra, hogy lépjen be a prémium idősek otthonának világába, ahol az élet minden pillanata új értelmet nyerhet. Ne habozzon, az exkluzív életút itt kezdődik!

Virtuális Séta: Nyugdíjas Otthon Galéria

Ebben a különleges gyűjteményben bemutatjuk otthonunk meghitt hangulatát és szeretettel ápolt környezetét. Szeretettel várjuk, hogy betekintést nyerjenek mindennapjainkba ezen a virtuális körúton keresztül.

Sajtómegjelenéseink

Budai Polgár – 2023.06.25.

2023. 06. 29.

Budai Polgár – 2023.06.04.

2023. 06. 15.

Index.hu – 2023.06.05.

2023. 06. 15.

Pénzcentrum – 2023.06.13.

2023. 06. 15.

A felhasználói élmény érdekében sütiket alkalmazunk. Adatvédelmi tájékoztató