Örömmel jelentjük be, hogy a Rege Residence Szépkorúak Otthonának orvosi csapatához csatlakozott egy kivételesen elhivatott és tapasztalt szakember, Dr. Vántus Gergely, aki nem csupán háziorvosként, hanem emberként is kiváló példát mutat. Szakmai tapasztalatának köszönhetően olyan átfogó ismeretekkel rendelkezik, melyek igazán sokoldalú és felkészült orvossá teszik, emellett rendkívül empatikus és odaadó a páciensei iránt.

Dr. Vántus Gergely a közösségünk új oszlopos tagjaként most személyesen mutatkozik be Önöknek, hogy közelebbről is megismerhessék őt. Fogadják szeretettel bemutatkozását, amelyben mesél életútjáról, szakmai hitvallásáról és azokról az értékekről, amelyek vezérlik mindennapi munkájában.Dr. Vántus Gergely bemutatkozása:
„Dr Vántus Gergely háziorvos vagyok. 1979-ben születtem, orvosi diplomámat 2005-ben szereztem. 4 gyermek édesapja vagyok, háziorvosként praktizálok Budapesten. Korábban dolgoztam belgyógyászati osztályon és gyógyszeripari területen.

Vallom, hogy a magas színvonalú odaadó háziorvoslás széles látókört, beleérző készséget, összefogó, integratív szemléletet igénylő feladat. A háziorvoslásra úgy tekintek, mint az elsődleges kapocsra a páciens és az „egészségügy” között. Legyen az már egy meglévő vagy egy frissen diagnosztizált egészségügyi probléma, akár rizikó egy jövőbeni betegségre, a háziorvos lesz az elsődleges segítsége egészsége legteljesebb megőrzésében.

Szintén a háziorvosi munka egyedisége az integráló-összefogó szemlélet, amivel a már ismert leletei kapcsán pontosan és céltudatosan szervezzük az ellátását. Sokszor tapasztalom, hogy a különböző diagnosztikák és szakorvosi vizitek ötletszerű megvalósítása helyett a háziorvosa által szervezett, célirányos szakorvosi konzultációk hatékonyabbak és gyorsabban vezetnek eredményre.

Érdeklődési területem a betegségmegelőzés a szív-érrendszeri betegségek és daganatos
megbetegedések terén, illetve a kardiovaszkuláris és anyagcsere betegségek kezelése és gondozása igazodva a páciens életmódjához és lehetőségeihez. Emellett fontos területnek tartom az idősebb életkor egészségügyi problémáit, melyek kezelése speciális megközelítést kíván.
Arra törekszem, hogy a páciens és háziorvos közötti folyamatos, élő kapcsolat az egyik legerősebb támasz legyen az egészsége megtartásában.”

Kérjük, forduljanak felé bizalommal bármilyen egészségügyi kérdéssel vagy problémával. Dr. Vántus Gergely elkötelezetten áll az Önök rendelkezésére, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa és támogassa lakóinkat.