Nagy öröm számunkra, hogy közeleg a Rege Residence Szépkorúak Otthonának következő nyílt napja, melyre szeretettel várjuk minden kedves lakónkat, családtagjaikat és minden érdeklődőt, aki szeretne ellátogatni az otthonunkba! Ezen a különleges délutánon számos programmal és finom falatokkal készülünk, hogy egy igazán felejthetetlen élménnyel gazdagítsunk mindenkit.

Teraszunk, ahol a természet közelsége és a friss levegő garantált, tökéletes helyszínt biztosít a rendezvénynek. A tágas és gyönyörű kilátás mellett, profi séfünk különleges grill ételei gondoskodnak arról, hogy az ínycsiklandó falatok és a kellemes társaság még élvezetesebb legyen. A rendezvény nem csupán az otthonunk megismerésére ad lehetőséget, hanem egy közösségi élményt is kínál, ahol a zene és a vidám hangulat teszi teljessé a délutánt.

Grill Party a teraszon

Nem csak a jó időt és a grillezés fantasztikus hangulatát élvezheti a teraszon, hiszen több érdekes programmal is készülünk, hogy az egész délután felejthetetlenül teljen.

Programunk a következő:

16:00 – Megnyitó:

Eseményünket Dr. Nagy Viktor főigazgató nyitóbeszéde indítja, amelyben betekintést nyújt a Rege Residence mindennapjaiba és jövőbeli terveibe.

16:15 – Előadás:

Részletesen bemutatjuk otthonunkat és szolgáltatásainkat. Emellett szó esik majd a friss levegő és a mozgás fontosságáról, valamint a sókamrák jótékony hatásairól is.

16:45 – Élő zene:.

Ismerős dallamok, táncra hívogató ritmusok veszik majd körbe a teraszunkat, így Ön is könnyen elmerülhet a zene varázsában. Élő zenészeink garantálják a pezsgő hangulatot, a teraszon a tánc sem maradhat el.

17:45 – Tombola:

A délután csúcspontja egy izgalmas tombola lesz, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, jelezze részvételi szándékát a +36 70 621 8350-es telefonszámon vagy az info@regeresidence.hu email címen.

Az esemény pontos időpontja: 2024. június 25., 16:00 órától

Helyszín: Rege Residence Szépkorúak Otthona

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy közelebbről megismerje otthonunkat, és élvezze a közösségünk által kínált kiváló programokat és finom grill ételeket! Várjuk szeretettel!