boldog idos par

Otthonunkban minden nap új kalandok és színes programok várják lakóinkat, ahol senki nem mond le az életéről, hanem egy új, izgalmas fejezet veszi kezdetét. A Rege Residence Szépkorúak Otthona olyan hely, ahol az időskor egy új lehetőség arra, hogy az élet valódi szépségeit mélyebben megismerjük. Itt a közösség, az élmények és az aktív életmód mindennapos részei az életnek, és mindenkit arra ösztönzünk, hogy teljes szívvel éljen meg minden pillanatot. A színes, örömteli napok mindenkinek járnak, és nálunk ezt a boldogságot minden idős ember megtalálja.

Közel a városhoz, de mégis kellemes zöldövezetben

Az elhelyezkedés az idősotthon szempontjából létfontosságú. A Rege Residence Szépkorúak Otthona ebben a tekintetben is kiemelkedő helyen található. Közel vagyunk a városhoz, így lakóinknak lehetőségük van akár arra is, hogy bármikor elhagyják az otthont és részt vegyenek a városi életben. Lokációnk lehetővé teszi, hogy könnyedén eljussanak a városközpontba, múzeumokba, vagy látogatást tegyenek a közelben élő családjukhoz. Emellett pedig mindig egy kellemes, nyugodt környezetbe térhetnek haza, ahol a városi pezsgés zajától távol, gond nélkül pihenhetnek és relaxálódhatnak.

Az otthon, ahol nem szakad meg a kapcsolat a családdal

Amikor arra gondolunk, hogy beköltözünk egy idősotthonba, tévesen azt feltételezzük, hogy megszakadhat a kapcsolatunk a szeretteinkkel. Mi ezzel ellentétben kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy a lakóink szoros kapcsolatot ápoljanak a családdal és barátokkal, hiszen az emberi kapcsolatok az élet legfontosabb kötelékei. Bármikor szívesen látjuk lakóink hozzátartozóit, helyet biztosítva számukra, hogy minőségi időt tölthessenek el a bent lakókkal. A vendégeink nálunk nem csupán látogatók, hanem teljes jogú részesei az otthonunknak. Sétálhatnak a gyönyörű kertünkben, elfogyaszthatnak egy teát vagy kávét a lobby-ban, éttermünkben kiváló Chefünk kérésnek megfelelő alacart ételeket készít, ugyanakkor a könyvtár és társalgó is rendelkezésre áll, ahol csendes és kényelmes környezetben élvezhetik a közös időt, olvashatnak vagy beszélgethetnek. Így nem kell attól tartania a lakóknak, hogy zárt falak veszik majd körül, ha bekerülnek otthonunka.

A minőségi, teljes élet idős korban is jár

A Rege Residence-ben nem zárt falak, hanem nyitott ajtók várják a lakóinkat, amin kilépve rengeteg lehetőség és élettel teli pillanat vár rájuk. Az idősek számára különösen fontos a társaság és a közösség. Ezért minden nap más és más programok közül választhatnak, hogy mindig legyen valami, ami érdekli és boldoggá teszi őket.

Kulturális rendezvények során a művészet és a kreativitás világába merülhetnek el, legyen az zenei esemény, filmklub, olvasókör vagy állatterápia. A kézműves foglalkozásokon saját kezükkel alkothatnak és kifejezhetik magukat a festészet, ékszerkészítés, kézműves műhely adta eszközök segítségével.

Az egészségmegőrző tevékenységek pedig a test és lélek harmóniájára összpontosítanak. Gyógytorna, jóga, pilates és egyéb sportolási lehetőségek segítik a fizikai és mentális egészség megőrzését, miközben a közösség részeként élvezik a közös mozgást.

Az időskorban is érdemes minden napot kihasználni, és mi ebben partnerként állunk rendelkezésre.

A Rege Residence Szépkorúak Otthonában van lehetőség a boldogságra, a közösségi életre és az élményekre. Büszkén nyújtunk segítséget az időseknek arra, hogy ezt az időszakot igazán kiélvezhessék. Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg, milyen egy olyan helyen élni, ahol minden adott a teljes és minőségi élethez idős korban is. Hiszen az idős kor valójában egy ajándék, amit az élet hosszú útjának eredményeként kapunk. És mint minden ajándék, ezt is meg kell becsülni. Mindenki, akinek megadatik ez az időszak, legyen büszke és töltse tartalmassan ezeket az éveket. A hosszú dolgos évek után a gondtalan napok megérdemelten járnak.Várjuk Önt is szeretettel a Rege Residence Szépkorúak Otthonában, ahol az élet minden pillanata az Ön boldogságáról szól, és ahol minden nap felejthetetlen pillanatokat tartogat. Vegye fel velünk a kapcsolatot!