Nincs fontosabb, mint hogy biztonságban tudjuk szeretteinket!

Amikor szeretteink idős korba lépnek, és állandó felügyeletre, valamint szakszerű ápolásra van szükségük, mindannyiunk számára fontos, hogy olyan helyet találjunk számukra, ahol biztonságban és kényelemben érezhetik magukat. A Rege Residence Szépkorúak Otthona az a hely, ahol nem csak emelt szintű ápolást és gondozást kapnak, hanem a környezet is a gyógyulást és a jólétet segíti elő. Ismerje meg intézményünket, hogy közelebbről is betekintést kapjon hozzánk, és meggyőződjön róla, hogy szerettei számára a legjobb helyet választotta.

Szakszerű ápolás és 24 órás növérszolgálat:

A Rege Residence Szépkorúak Otthonában nem csak rendszeres szakorvosi felügyelet áll rendelkezésre, hanem 24 órás nővérszolgálat is. Szakképzett ápolóink odaadóan gondoskodnak a lakókról, így egész nap biztonságban tudhatja szeretteit. Otthonunk célja, hogy mindenki számára biztosítsa az egyéni szükségleteknek megfelelő ápolást, és a gondozók maximális figyelemmel kövessék a lakók egészségi állapotát.

Gyógytornászok és rehabilitációs szakemberek:

Az idős korral gyakran járnak mozgásszervi problémák és egyéb egészségügyi kihívások. A Rege Residence Szépkorúak Otthona azonban nem csak az ápolásban, hanem a rehabilitációban is segít. A gyógytornászok és rehabilitációs szakemberek személyre szabott programokat készítenek, melynek segítségével a testi, lelki, szellemi egészség optimális szinten tartható, az állapotromlás és a fájdalom csökkenthető, aminek köszönhetően az idősek életminősége növelhető.

Igényes környezet:

Az otthon környezete is kiemelkedően fontos. Otthonunk Budapest második kerületének zöldövezetében található, így a lakók minden nap gyönyörködhetnek a természetben és élvezhetik a friss levegőt, ami körül öleli az épületet. Az intézmény tervezése és berendezése is a lakók kényelmét szolgálja, így minden adott ahhoz, hogy otthonosan és nyugodtan érezzék magukat.

Közösségi élet:

Idős korban könnyen elszigetelődnek az emberek és ez a magányosság negatív hatással lehet az egészségre. A Rege Residence azonban egy olyan közösséget teremt, ahol a lakók új barátokat szerezhetnek és gazdag közösségi életet élhetnek, részt vehetnek közös programokon és eseményeken. Ezáltal nem csak az egészségükről gondoskodik az otthon, hanem újra felfedezhetik a társas élet örömeit és értékes kapcsolatokat építhetnek, melyek segítenek abban, hogy a szépkorú évek is tartalmasan és boldogan teljenek.

A Rege Residence Szépkorúak Otthona minden szempontból ideális hely, ahol garantáljuk a kényelmet és a gondoskodást. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden lakó számára olyan otthont teremtsünk, ahol nem csak az orvosi szükségletek kerülnek első helyre, hanem a lelki és szociális igények is fontossá válnak.

Nálunk az idős lakók nem csak együtt élnek, hanem együtt alkotnak egy közösséget, ahol az aktív mindennapokról sem kell lemondaniuk. Az itt eltöltött időt nemcsak megéljük, hanem értékessé tesszük.

További információkért keressen minket bizalommal a +36-30/446-17-27-es telefonszámon, illetve az info@regeresidence.hu email címen.