Egy olyan szolgáltatásra szeretnénk felhívni a figyelmét, melyet intézményünkben vehet igénybe. A Rege Residence Kortalanul Baráti Kör egy olyan különleges lehetőség, melyet az idősebb generáció számára hoztunk létre annak érdekében, hogy minden napjuk különlegessé váljon azáltal, hogy egy baráti közösség részévé válhatnak.

Biztosan Ön is elképzelte már, hogy milyen lenne, ha az idős évei alatt is aktív és vidám maradhatna. Talán az is örömmel töltené el, ha egy olyan közösség része lehetne, ahol minden nap emlékezetes élmények és új lehetőségek várják. A Kortalanul Baráti Kör pont ezt kínálja, és most elmeséljük, miért érdemes csatlakoznia!

Bárki csatlakozhat, nem csak az otthonban élőket várjuk

Szeretnénk kiemelni, hogy nem szükséges az idősek otthonában laknia ahhoz, hogy a Kortalanul Baráti Kör tagja lehessen. Mindenki számára nyitottak vagyunk, és lehetőséget kínálunk arra, hogy ne csak az intézményünkben élők élvezhessék a minőségi szolgáltatásainkat, hanem bárki más is részt vehessen közösségünk életében. Szeretettel várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk, részt vegyen a programjainkon, megismerkedjen más tagokkal, és Ön is kiélvezhesse a Rege Residence minden prémium szolgáltatását.

Miért csatlakozzon a Rege Residence baráti körhöz?

A Rege Residence nemcsak egy hely, ahol az idősek megkapják a szükséges gondoskodást és orvosi ellátást, hanem egy igazi közösség, ahol az élet az örömről, kényelemről és a vidám pillanatokról szól. Mi itt nem csak szolgáltatást nyújtunk, hanem életminőséget javítunk, és arra ösztönzünk mindenkit, hogy kortól függetlenül tartalmasan töltsön el minden egyes napot. Számos szolgáltatást kínálunk, van lehetősége részt venni kulturális eseményeken, wellness programokon, szabadtéri kirándulásokon, valamint szervezett közösségi tevékenységeken. Emellett szakértő gondozóink és orvosi személyzetünk mindig a segítségére lesznek, hogy Ön minden pillanatban biztonságban érezhesse magát.

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

Wellness szolgáltatások:

Testi és lelki kikapcsolódás várja wellness részlegünkön, ahol minden részlet a tökéletes pihenésről és relaxálódásról szól. Sószoba, szauna és fitness terem – mindezek a szolgáltatások az Ön egészségét szolgálják, és segítenek abban, hogy feltöltődjön vitalitással.

Minőségi étkezés

Minden klubtagunk számára naponta egy meleg étkezést biztosítunk. Kiváló séfünk, aki a gasztronómia művészetének mestere, ízletes és változatos ételekkel készül vendégeinknek. Gyönyörű étkezőnkben, esztétikus és igényes környezetben tálaljuk az ételeket. Az elegáns teríték, a kellemes zene, és az ízlésesen kialakított belső tér mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezés a nap egyik kiemelt pillanatává váljon.

Kulturális és közösségi programok: 

Rendszeresen szervezünk kulturális és közösségi programokat, hogy minden klubtagunk megtalálja a számára legérdekesebb tevékenységeket és foglalkoztatások. Nemcsak a Rege Residence csendes és nyugodt környezetében nyílik lehetőség a kikapcsolódásra, hanem az otthont elhagyva is szervezünk kirándulásokat, állatkert látogatásokat és különféle szabadidős programokat.

Orvosi ellátás és biztonság: 

Bár a klubtagság elsősorban az örömről és a kényelemről szól, nem hagyjuk figyelmen kívül az egészségügyi és biztonsági szempontokat sem. A Rege Residence elkötelezett az Ön jólétének és biztonságának megőrzése mellett. Ezért folyamatosan biztosítjuk a szükséges orvosi ellátást és nővérszolgálatot, hogy Ön bármilyen egészségügyi kérdése vagy szükséglete esetén biztonságban érezhesse magát.

Napi 4 óra foglalkoztatás várja

A Kortalanul Baráti Kör tagjaként hétfőtől-péntekig napi 4 óra program és gondoskodás vár Önre. Ezen négy óra alatt számos lehetőség várja, hogy az időt az Ön igényeinek megfelelően élvezhesse. A nálunk töltött idő nemcsak a szórakozást és a kikapcsolódást szolgálja, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy új barátságokat kössön, és részese legyen egy aktív közösségnek.

Ön is szeretne csatlakozni?

Ne gondolkozzon tovább, csatlakozzon hozzánk, és élvezze az élet örömeit közösségünk részeként. Tudjon meg többet arról, hogyan válhat részévé a Rege Residence életének, és élvezze a minőségi gondoskodás, a kényelem és a vidám pillanatok előnyeit. Vegy fel velünk a kapcsolatot, és élje át klubtagként az időseknek is kijáró boldog és teljes életet.

Keressen minket bizalommal a +36 30 446 1727-es telefonszámon, illetve az info@regeresidence.hu email címen.