Sokan szürke, egyhangú időszaknak élik meg az időskort, amikor gyakran magányosnak és elhagyatottnak érzik magukat. Ezzel együtt egyre demotiváltabbá válnak, befordulnak, és elveszítik az életükben rejlő értékeket és célokat. Az a lendület, mely hosszú évtizedeken keresztül előrefelé vitte őket lassan elhalványulni látszik, és a holnap bizonytalanná válik.

Ezzel ellentétben Ön szeretné örömmel megélni a békés nyugdíjas éveket?

Hiányzik a boldogság a mindennapjaiból?

Idős korban az életnek sok kihívása akad. Gyakran érezheti magát egyedül, nem talál célt és motivációt a mindennapjaihoz. Az egészségügyi és fizikai korlátok megnehezítik a társas kapcsolatok kialakítását és az aktív részvételt a társadalomban. Az elszigetelődés sötét árnyékot vethet a mindennapokra, de ne mondjon le az élethez való jogáról, tervezzük meg a holnapot! A nyugdíjas évek sok lehetőséget tartogatnak az új dolgok felfedezésére, a kreativitás kibontakoztatására, és a közösségi életben való részvételre.

Hogyan segítünk?

Az otthonunkba beköltöző lakók nem visszavonulnak és elzárkóznak az élettől, hanem megtapasztalják az élet valódi értelmét. Itt van az ideje újra élni, újra álmodni és újra tervet készíteni a holnapra. Mi segítünk abban, hogy minden egyes nappal értékesebbé váljon az élete, és hogy mindig legyenek céljai, amik megtöltik örömmel a napjait. Nem hagyjuk, hogy az időskor megszabja az élet ritmusát, hiszen rengeteg tevékenység akad, melyek a szépkorú éveket is tartalmasabbá teszik. 

Az otthonunkban újra visszatalálhat önmagához, hogy ne csak a holnapra, hanem a következő hetekre, hónapokra, évekre is tervezzen, és az életét új lendülettel és reménnyel élhesse meg.

Programokkal töltjük meg a napjait!

Minden lakónknak segítünk megtalálni, hogy mi az, ami valóban boldoggá tudja tenni az életüket. Talán Önnek is volt olyan vágya, amit nem tudott megvalósítani. Legyen szó új hobbi felfedezéséről, művészeti foglalkozásokról, könyvekről, zenéről, vagy különféle testmozgásokról, mi rengeteg kulturális és egészségmegörző tevékenységgel biztosítunk állandó programokat. Minden napja az elképzelései szerint fog alakulni. Olyan programokhoz csatlakozhat, amikhez kedvet és lelkesedést érez. Az élet itt teljesebbé válhat az Ön számára is azáltal, hogy segítünk elérni azokat a vágyakat, amikről már lemondott, mert túlságosan elérhetetlennek tűntek, de itt az idő, hogy újra higgyen bennük.

Egy támogató közösség részeként az otthonban szerzett élményeket és örömöket másokkal is megoszthatja, és egy olyan helyen élhet, ahol barátok veszik körbe. Így sosem marad egyedül, a magányosság érzése megszűnik az otthonban élők számára és a helyét átveszi a társas élet és az összetartás érzése. Az otthonban mindannyian együtt építjük és gazdagítjuk egymás életét, és olyan kapcsolatok alakulhatnak ki, melyek új értelmet adnak a mindennapoknak.

Nálunk minden nap egy ajándék, amit örömmel bontunk ki reggelente, hogy aztán az egész napunkat boldogság töltse meg. Örömmel várjuk Önt és szeretteit a Rege Residence Szépkorúak Otthonában, ahol új élettel és rengeteg izgalmas programmal ajándékozzuk meg.
Keressen minket bizalommal a +36 30 446 1727-es telefonszámon, illetve az info@regeresidence.hu email címen.