Kétségkívül az Ön számára is a biztonság az egyik legfontosabb tényező, amikor a megfelelő otthont keresi a nyugodt szépkorú évek eltöltéséhez. Idős korban különösen fontos, hogy az otthona olyan hely legyen, ahol az élet örömeit gondtalanul élvezheti. Ehhez azonban elengedhetetlen a speciális környezet és ellátás, amely megfelel az egyéni szükségleteinek, biztosítva a mindennapi tevékenységek könnyű és akadálytalan elvégzését.

Az idősotthon, ahol biztonságban érezheti magát


Számunkra is első helyen áll, hogy zavartalan környezetet biztosítsunk. Így a Rege Residence kialakításánál kiemelt hangsúlyt fektettünk arra, hogy otthonunk minden szempontból biztonságérzetet nyújtson. Az intézmény felépítése, az akadálymentesített terek, stabil lépcsők és az ergonomikus berendezések mind segítik az idős lakókat a veszélytelen mozgásban. Emellett a szakszerű ápolás is részét képezi a biztonságot nyújtó környezetnek. A napi gondozási rutin és a rendszeres egészségügyi ellenőrzések, hozzájárulnak a nyugodt mindennapokhoz, hiszen szükség esetén azonnali intézkedésekkel óvjuk a lakókat.


Betegszállítással garantáljuk a lakók védelmét

Betegszállítási szolgáltatásunk egyike azoknak az intézkedéseknek, amelyekkel minden eszközt biztosítunk annak érdekében, hogy a lakók megfelelő ellátásban részesüljenek. Ezen a területen tapasztalt és felkészült szakemberek gondoskodnak róla, hogy a betegszállítás maximális odafigyeléssel történjen.
Szolgáltatásunk lehetővé teszi a lakók számára, hogy akár sürgős esetekben, akár tervezett orvosi vizsgálatok alkalmával is biztonságban és kényelmesen jussanak el az egészségügyi intézményekbe.

A Rege Residence betegszállítási szolgáltatása azon az elven alapul, hogy a lakók bármikor és bárhol számíthatnak ránk. Az éjszakai és nappali órákban egyaránt elérhető szolgáltatásunk célja, hogy biztosítsa a nyugodt, pihentető éjszakákat és a boldog, kiegyensúlyozott nappalokat. Bármilyen helyzet is adódjon, a betegszállítás révén az idősek mindig megbízható és gyors segítséget kaphatnak.

Gyors reakció, felkészült betegszállítók

Tapasztalt és felkészült szakemberek segítik a lakókat a járműbe való be- és kiszállásban, valamint az utazás során is gondoskodnak róla, hogy az óvintézkedések minden szempontból átfogóak legyen. Az autók speciális kialakítása és felszereltsége hozzájárul a védelem fokozásához. A rögzítőrendszerek, az akadálymentesített tér, a kényelmes ülések és biztonsági eszközök mind részei annak a komplex rendszernek, amely biztosítja a betegszállítás során a teljes körű gondoskodást.
Annak érdekében, hogy az utazás minden szempontból veszélytelen legyen, a betegszállítók folyamatosan figyelik az idős lakók állapotát, és az esetleges változásokra, felmerülő veszély állapotokra azonnal reagálnak.Ezzel a szolgáltatással a Rege Residence hozzájárul a békés mindennapokhoz. Nálunk egy éjszakát sem kell egyedül töltenie, hiszen minden percben készen állunk, hogy segítsünk Önnek. Mindent megteszünk, hogy támogassuk ha szükséges, ezért a betegszállítással is az Ön kényelmét és biztonságát tartjuk szem előtt.

További információk »