Ismerje meg Hogyan Tudunk Önnek segíteni

Kíváncsi, hogy hogyan tehetjük az életet a prémium idősek otthonában valóban emlékezetessé? Kérdése van a szolgáltatásainkról és az általunk nyújtott gondoskodásról? Ne habozzon! A bemutatkozó videónk segítségével elvezetjük Önt az otthonunk varázslatos világába.

Bemutatjuk a kényelmes és luxus környezetünket, valamint azt, hogyan állunk az egyéni igények kiszolgálásában. Nézze meg, hogyan tudjuk segíteni Önt a legjobb életminőség elérésében. Kattintson a videóra, és tegye meg az első lépést a prémium élet irányába!

Rege Residence ­– Szépkorúak Otthona egy teljesen új, izgalmas életstílust kínál 75 év felettieknek, akik élvezni szeretnék a nyugdíjas élet kényelmét és nyugalmát. Célunk, hogy Önnek biztonságos, kellemes környezetet teremtsünk, ahol egy vidám, boldog, támogató közösség részese lehet.

Képzelje el, hogy mit szeretne, és ne törődjön azzal, hogyan lehet ezt megvalósítani, a mindennapi gondokat levesszük válláról.Kiváló, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk Önnek, így szerettei is nyugodtak és elégedettek lehetnek.

Nem csak a szépkorúakra tervezve

Egyedi Luxus Élmény

Megalkottuk ezt a prémium környezetet, hogy
Ön az otthonában érezhesse magát.

Személyes Gondoskodás

Szakértő csapatunk minden lépésben Önre szabja
a gondoskodást, hogy a legmagasabb szintű életminőséget garantáljuk

Innováció az Egészségért

Innovatív egészségügyi technológiákat
használunk, mert lakóink egészségese
nagyon fontos számunkra.

Gasztronómiai Élmények

Tapasztalt szakácsaink gondosan válogatott alapanyagokból kreálnak ételeket, melyek nem csak finomak, de az egészségedet is szolgálják.

Kulturális Programok

Hisszük, hogy a kultúra és művészet az életünkhöz tartozik. Rendszeres művészeti és kulturális programokkal készülünk.

A kényelem tetőfoka

Wellness központok, szépségszalonok és spa terápiák is rendelkezésre állnak, hogy a test és a lélek is felfrissüljön.

Fedezze fel a prémium szolgáltatásokat és kényelmet egyetlen kattintással.

Kattintson az alábbi gombra, hogy lépjen be a prémium idősek otthonának világába, ahol az élet minden pillanata új értelmet nyerhet. Ne habozzon, az exkluzív életút itt kezdődik!

Elhelyezkedés

A Rege Residence – Szépkorúak Otthona a II. kerület csendes részén található, közel a természethez. Ez az erdők és hegyek által határolt létesítmény ideális a túrázás szerelmeseinek is.

Fontos szempontnak tartottuk a gyors megközelítést, ami a családnak és Önnek is könnyebbséget jelent. A Széll Kálmán (Moszkva) tértől 10 perc autóval és 13 perc közösségi közlekedéssel a 22-es és a 22 A autóbusszal.

Történetünk és csapatunk

A Rege Residence – Szépkorúak Otthona alapítóinak nevéhez több mint 30, a magyarországi vendéglátóiparhoz és turizmushoz köthető projekt fűződik. Mindemellett több kiemelt ingatlanfejlesztési beruházás megvalósításában is szerepet játszottak, ezek közül az egyik legjelentősebb a Ritz-Carlton (az egykori Le Meridien Hotel) luxusszálloda.

 

Emellett az évek során több mint ezer prémium kategóriájú lakás építői és kivitelezői tapasztalatával a magyar ingatlanpiac meghatározó tényezőivé váltak. Tapasztalt, jól képzett kollégáink mindent megtesznek, hogy Önök otthon érezzék magukat a „Rege Residenceben”. Küldetésünknek tekintjük, hogy megteremtsük lakóink számára az önálló, aktív, biztonságos és teljes élet lehetőségét.

A felhasználói élmény érdekében sütiket alkalmazunk. Adatvédelmi tájékoztató