A Rege Residence Szépkorúak Otthonában, egy különleges és felejthetetlen Szilveszteri ünnepségre hívunk mindenkit, ahol kellemes környezetben, szórakoztató programok várnak minden résztvevőre. Csatlakozzon hozzánk ezen az exkluzív eseményen, és mi gondoskodunk róla, hogy az örömteli hangulat, a csodálatos zene és az ínycsiklandó finomságok felejthetetlenné tegyék az év utolsó napját!

Időpont és helyszín:

Dátum: 2023. december 31.
Idő: 15:00 – 18:00
Helyszín: 1021 Budapest, Pálos u. 2.

Programok:

Az est folyamán számos izgalmas programmal várjuk a vendégeinket, hogy együtt ünnepeljük az év utolsó napját és köszöntsük az új évet. A rendezvény fénypontjai közé tartozik egy lenyűgöző Szilveszteri zenekar, akik garantálják a vidám és dallamos hangulatot.

Vacsora:

Klasszikus lencsefőzelék sült virslivel, hogy szerencsésen indítsuk az új évet!
Welcome drink: 1 pohár pezsgő, amivel koccinthatunk az év végi pillanatokra!

Jótékony cél:

A részvételi díj bevételét az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítványnak ajánljuk fel. Bízunk benne, hogy az összegyűlt pénz segít abban, hogy a szervezet továbbra is támogatást nyújthasson a rászoruló gyermekeknek.

Belépő:

A belépő 4.000 Ft, ami magában foglalja a programokat, a vacsorát, az üdítőket és a köszöntő pezsgőt.

A férőhelyek száma korlátozott, így kérjük, jelezze minél előbb részvételi szándékát!

Hogyan csatlakozhat:

Kérjük, jelezze részvételi szándékát az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: info@regeresidence.hu
Telefon: +36 30 446 1727

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli eseményt, ahol a jó társaság, a zene és a tánc garantáltan felejthetetlenné teszik az év utolsó napját. Várjuk Önöket szeretettel a Rege Residence Szépkorúak Otthonában, hogy együtt ünnepeljük a 2024-es év érkezését!