Ahogy beköszönt a február, a hideg téli napokat színes és vidám eseményekkel tesszük tartalmassá közösségünkben. A következő hetekben rengeteg izgalmas programmal készülünk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.

Februári kulturális programok, amelyekre minden lakónkat szeretettel várjuk

Február 5-én, újra ellátogat hozzánk Polli, a terápiás kutyus. Nem titok, hogy a kutyaterápia pozitív hatása szemmel látható a résztvevőkön, így örömmel várjuk Polli érkezését. Ezen a napon a Buborék Amatőr Színjátszó Kör is előadást tart, hogy egy kis művészettel és színes játékkal fűszerezze meg a napot.

Február 6-án, összegyűlünk a Népdal Klubban, hogy együtt énekeljünk és átadjuk magunkat a zene hatásának. Emellett a fürdőlátogatásra is lehetőség lesz, aki kedvet kap, kikapcsolódhat és feltöltődhet a Veli Bej fürdőben.

Február 7-én, a Demencia Klubban, terápiás foglalkozásra várjuk az érintetteket. Sajátos kommunikációs mechanizmusukkal, társas interakciókkal és kreatív tevékenységekkel segítjük az önkifejezést és a közösségi kapcsolatok építését.

Február 8-án, festői pillanatokat élünk át, amikor ecsetet ragadunk és festésre invitálunk mindenkit. A festés során mindenki kibontakoztathatja művészi hajlamait és megörökítheti a vásznon belső érzéseit.

Február 9-én, a Kézműves Klub várja mindazokat, akik szeretnek alkotni és szeretnék művészi énjüket kibontakoztatni. Ez a nap az egymásra figyelésről, az inspirálódásról és a kreatív kifejeződésről szól.

Február 12-én és 13-án, folytatódik a Demencia Klub tevékenysége, amelyre érdekes feladatokkal és időtöltéssel készülünk, hogy demens lakóink számára kellemes és tartalmas elfoglaltságot biztosítsunk.

Február 13-án újabb fürdőlátogatást is teszünk, amire bátran csatlakozhat mindenki, aki szeretne ellazulni és egy wellness délutánon részt venni.

Február 14-én, a Tánc Klubban újra átadhatják magukat a ritmusnak és zenének a tánc szerelmesei.

Február 15-én, a Könyvklubban egy újabb olvasmányról osztjuk meg gondolatainkat. Délután pedig lehetőség nyílik egy kellemes fürdőlátogatásra, hogy újra feltöltődjünk testben és lélekben.

Február 16-án, elkezdünk készülni a Télbúcsúztatóra, hiszen a hónap végén ünnepséget tartunk, amit szeretnénk emlékezetessé tenni, ezért minden segítségnek örülünk, hisz együtt még különlegesebbé tehetjük ezt az eseményt.

Február 19-én, az Agáva terápia nyújt lehetőséget a lelki feltöltődésre. A terápia során a résztvevők megtapasztalhatják az agáva terápia jótékony hatásait, és új energiával térhetnek vissza mindennapi teendőikhez.

Február 20 Demencia Klub és délutáni fürdőlátogatás

Február 21 Demencia Klub

Február 22-én, újra ecsetet ragadunk és festéssel dobjuk fel a napot.

Emellett ezen a napon nyílt napot tartunk, hogy új tagokat és érdeklődőket köszönthessünk közösségünkben.

Február 23-án, tovább készülünk a Télbúcsúztató ünnepségre, dekorációkat készítünk, hogy méltóképpen búcsúzzunk a hideg hónapoktól.

Február 26-án, előkészületbe fogunk a közelgő húsvéti ünnepekre. Kreatív ötletekkel és vidám pillanatokkal várjuk mindazokat, akik csatlakoznak hozzánk.

Ezen a napon a Buborék Amatőr Színjátszó Kör is újabb előadással készül nekünk.

Ráadásul konferenciát tartunk „Az intézményesített idősgondozás aktuális kérdései” témájában, aminek keretén belül, több érdekes előadást is meghallgathatunk.

Február 27-én, újabb alkalom nyílik a Demencia Klubra, majd pedig a fürdőlátogatás lehetőséget ad a relaxációra.

Február 28-án, a Tánc Klubban újabb lépéseket tanulunk és dallamos ritmusokra táncolunk.

Február 29-én, megrendezésre kerül a Télbúcsúztató ünnepség, ahol izgalmas programokkal búcsúztatjuk a telet és üdvözöljük a tavaszt. Játékok, zenék és közösségi pillanatok várják a résztvevőket, hogy együtt köszöntsük az új évszakot.

Így tehát, a február a színek, a kreativitás és a közösség jegyében telik a Rege Residence Szépkorúak Otthonában. Mindenki számára tartogatunk valami izgalmasat és inspirálót, hogy együtt élvezhessük a téli hónapok varázsát. Programjainkkal garantáltan színes és változatos lesz a február. Csatlakozzon Ön is hozzánk!