A Rege Residence Szépkorúak Otthona rendszeresen szervez nyílt napokat, hogy minden kedves érdeklődő, aki szeretné közelebbről megismerni otthonunkat, személyesen is ellátogathasson hozzánk. A korábbi nyílt napok mindegyike fantasztikus hangulatban telt, az intézmény egész területe vibrált az élettől és a vidámságtól. A résztvevők lelkesen fedezték fel a Rege Residence lakóegységeit és szolgáltatásait, közvetlenül tapasztalhatták meg azt a szeretetteljes légkört, amely nálunk minden nap jellemző.

Az előző eseményeken megtapasztalt pozitív visszajelzések és az érdeklődők lelkes reakciói inspiráltak minket arra, hogy újabb nyílt napot szervezzünk. Ezúttal a tavasz üde, frissítő hangulatát hozzuk el az otthonba, és bízunk benne, hogy sok új barát csatlakozik hozzánk.

Az esemény részletei:

TAVASZI NYÍLT NAP A REGE RESIDENCE SZÉPKORÚAK OTTHONÁBAN

Dátum: 2024. május 14., 16:00

Helyszín: 1021 Budapest, Pálos u. 2.

Program:

16:00: Dr. Nagy Viktor főigazgató bemutatja a Rege Residence Szépkorúak Otthonának komplex szolgáltatásait.

16:20: Sóti Viktória gyógytornászunk előadása a mozgás időskori fontosságáról, valamint az egyéni terápiás kezelésekről.

16:40: Dr. Salacz Pál intézményi neurológus-pszichiáter előadása az időskori neuropszichiátriai problémák hatékony kezeléséről.

17:00-tól: Személyesen ismerhetik meg a Rege Residence Szépkorúak Otthonának apartmanjait és prémium közösségi termeit, valamint a minőségi szabadidő eltöltését garantáló programjait.

Az eseményünkön számos különleges lehetőség várja a résztvevőket. 

Alkalom nyílik tapasztalatot cserélni lakóinkkal, akik szívesen megosztják életükről és az otthonban szerzett élményeikről szóló történeteiket. Ezáltal a látogatók betekintést nyerhetnek lakóink mindennapjaiba és közelebbről is megismerhetik az itt élő fantasztikus embereket.

A séfünk által elkészített ínyencségek igazi gasztronómiai kalandra hívnak mindenkit. A finom fogások gondosan összeválogatott összetevői és egyedi elkészítésük minden egyes falatot felejthetetlenné tesznek, legyen a vendégünk és kóstoljon kedvére.

Ingyenes egészségügyi szűrővizsgálattal is készülünk, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók még több információt kapjanak jelenlegi egészségügyi állapotukról. Ez fontos lépés a megelőzés és egészségmegőrzés szempontjából.

Tombolára és egyéb meglepetésekre is számíthatnak azok, akik részt vesznek a nyílt napon, hisz kivételes ajándékokkal fokozzuk a hangulatot.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

Részvételi szándékát kérjük, hogy az info@regeresidence.hu email címen, vagy a +36 70 621 8350-es telefonszámon jelezze felénk.

Bízunk benne, hogy ez alkalommal Önnel is találkozunk. Szeretettel várjuk, hogy a Rege Residence Szépkorúak Otthonában üdvözölhessük!