Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy otthonunk új, kétágyas apartmanokat kínál, amelyekben két személy osztozik egy szobán. Ez egy remek lehetőség azok számára, akik a társas életet keresik, hiszen egy szobatárssal új barátokra találhat, megoszthatják mindennapjaikat és közösen élhetik át az otthon nyújtotta programokat, élményeket. Emellett a kétágyas apartmanok kedvezőbb áron érhetők el, így anyagi szempontból is előnyös megoldást jelent, miközben ugyanazokat a magas színvonalú szolgáltatásokat élvezheti, mint a többi lakónk.

Miért válassza a kétágyas apartmanokat?

Kedvezőbb árak: Az új lakhatási lehetőség különböző belépési díjakkal és havi díjakkal vehető igénybe, így megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb konstrukciót:

10.756.000 Ft belépési díj / fő + 656.000 Ft havidíj / fő

14.392.000 Ft belépési díj / fő + 477.000 Ft havidíj / fő

18.180.000 Ft belépési díj / fő + 308.000 Ft havidíj / fő

Társaság: A közös szoba lehetőséget biztosít arra, hogy lakóink ne érezzék magukat egyedül. A társasági élet pozitív hatással van a mentális egészségre és az életminőségre, hiszen mindig van valaki, akivel megoszthatják gondolataikat és érzéseiket.

Színes programok: Az otthonunkban rengeteg közösségi program várja. Hétről hétre gondoskodunk arról, hogy mindenki számára érdekes, hasznos és szórakoztató elfoglaltságokat biztosítsunk. Társasjáték, hangterápia, gyógyfürdő látogatás és sok más programlehetőség várja, melyek közül kedvére válogathat.

Biztonságos környezet: Egy percig sem kell aggódnia a biztonság miatt, hiszen mi minden szempontból megteremtettük a biztonságos környezetet. Azonnali segítséget nyújtunk bármilyen helyzetben. Nővéreinkhez bármikor fordulhat, a nap 24 órájában elérhetőek mindenki számára.

A következő szolgáltatásokat biztosítjuk:

  • Állandó nővéri felügyelet
  • Rendszeres orvosi kontroll
  • Napi három étkezés
  • Rendszeres gyógytorna
  • Különféle mozgásterápiák
  • Wellness programok
  • Prémium környezet

Szeretné a reggeleket a friss levegőn kezdeni?

Minden apartmanhoz igény szerint erkély is kérhető, így még nagyobb komfortot és természetközeli élményt biztosítva lakóinknak. Az erkélyes apartmanok külön díj ellenében elérhetők.

Mennyi időt kell várni a beköltözéssel?

A jó hír az, hogy új kétágyas apartmanjaink azonnal költözhetők. Az elérhető szobák száma azonban korlátozott, így kérjük mihamarabb keressen fel minket, ha szeretne élni a kétágyas apartmanok nyújtotta előnyökkel.

Részletek és további információk

Szeretettel várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!

Ha további kérdése van vagy szeretne többet megtudni az új lakhatási lehetőségeinkről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére, hogy minden felmerülő kérdésre válaszoljanak és segítsenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

Telefonszám: +36 70 621 8350

E-mail: info@regeresidence.hu