Szakápolás - Szakszerű ellátás orvosi felügyelettel

Szeretnénk támogatást nyújtani azoknak, akik betegápolási szolgáltatást keresnek maguknak vagy hozzátartozóiknak. Intézményünk kiemelt színvonalú gondoskodást biztosít, melyet magasan képzett szakorvosaink és 24 órás nővérszolgálatunk elkötelezett munkája tesz lehetővé.

Minden páciens számára biztonságos környezetet teremtünk, ahol a felépülés és szeretetteljes támogatás az elsődleges célunk. Emberközpontú szemléletünk segít abban, hogy ne csak a betegápolás, hanem az érzelmi és lelki támogatás is hangsúlyos szerepet kapjon a mindennapi gondozásban.

Szakápolási szolgáltatásaink

Minden feltételt biztosítunk az ideális gyógyuláshoz és a betegeink teljes körű támogatásához. Ismerje meg intézményünk kiemelt szolgáltatásait, amelyet minden szakápolási ellátásban részesülő páciensünk számára garantálunk

01

Azonnal segítünk, várólista nélkül!

Pontosan tudjuk, hogy ha szakápolásra van szükség, akkor az idő a legfontosabb tényező. Mindig vannak szabad helyeink, így hozzánk várólista nélkül, azonnali befekvéssel érkezhetnek ellátottaink. Szakorvosaink és nővéreink készen állnak arra, hogy azonnal biztosítsák az ellátást, így a hozzánk forduló páciensek gyorsan és szakszerűen megkapják a szükséges segítséget.

02

24 órás nővérszolgálat

Nővér csapatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy folyamatos felügyeletet és gondoskodást nyújtson minden egyes betegünk számára. Nővéreink nem csupán az orvosi ellátást segítik, hanem gyorsan reagálnak az ápolt személyek szükségleteire. Figyelnek a gondozott egészségügyi állapotának változásaira, támogatják őket a mindennapi tevékenységeikben, és biztosítják a nyugodt és biztonságos környezetet.

03

Teljes körű betegellátás

A teljes körű ellátásunk részeként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a betegeink minden szükséges orvosi támogatást és gyógyszert megkapjanak. Orvosaink kiállítják a betegellátáshoz nélkülözhetetlen gyógyszerek vényeit, biztosítva ezzel a gyors és hatékony gyógyszerellátást. Szem előtt tartva a páciensek egészségügyi állapotát, gondoskodunk a szakorvosi vizsgálatokhoz szükséges beutalók kiállításáról is.

04

Orvosi felügyelet

A Rege Residence szakorvosai olyan magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkeznek, amely biztosítja a gondozásra szorulók számára a legmagasabb színvonalú egészségügyi ápolást. A különböző szakterületekről érkező orvosaink speciális szakértelme lehetővé teszi, hogy a kezelt személyek sokoldalú és korszerű kezelésekben részesüljenek.

05

Betegszállítás éjjel-nappal

Legyen szó sürgős orvosi kezelésről vagy szakorvosi vizitről, pácienseink bármikor igénybe vehetik betegszállítási szolgáltatásunkat. Ezen szolgáltatásunk kiemelt előnye, hogy a betegek és hozzátartozóik mindig nyugodtak lehetnek, hogy szükség esetén gyorsan és biztonságosan ellátáshoz juttatjuk az érintett személyeket. Az orvosi vizsgálat létfontosságú lehet, különösen sürgős esetekben vagy amikor a kezelés pontos időpontjának betartása kritikus a gyógyulás szempontjából. A nap 24 órájában rendelkezésre álló betegszállítási szolgáltatásunknak köszönhetően kezeskedünk róla, hogy a gondozottak mindig időben és biztonságban érjenek el a szükséges egészségügyi intézményekbe.

06

Magasan képzett gyógytornászok

Gyógytornászaink elkötelezettek abban, hogy a mozgásszervi rehabilitációra és fizioterápiára hozzánk érkezők mielőbbi gyógyulását segítsék. Csapatunk nem csak a tünetek kezelésére összpontosít, hanem személyre szabott rehabilitációs programot állítunk össze, aminek köszönhetően nem csak a panaszokat enyhítjük, hanem hosszú távon is javítjuk betegeink mozgásszervi egészségét. Gyógytornászaink szorosan együttműködnek az orvosi csapattal, így a terápiás folyamat minden szakaszában támogatják a pácienseinket a gyors és hatékony gyógyulás érdekében.

07

Napi ötszöri étkezés

Az étrend szerepe kiemelkedő az egészség és jó közérzet fenntartása érdekében, kiváltképp olyan helyzetekben, amikor a betegek rehabilitációban részesülnek vagy krónikus betegségben szenvednek. Naponta öt alkalommal biztosítunk étkezést, melyet dietetikus felügyelete mellett állítunk össze. Ételeink összeállításakor figyelembe vesszük az egyéni táplálkozási igényeket és előírásokat, biztosítva, hogy az étkezések ne csak ízletesek és változatosak legyenek, de megfeleljenek az egészségügyi céloknak is.A menüválasztás lehetősége segít abban, hogy a páciensek az egyéni ízlésükhöz és diétájukhoz igazíthassák az étkezéseiket.

Milyen esetekben tudunk segíteni?

Szakápolási szolgáltatásunk széles körű segítséget jelent azoknak, akik különböző egészségügyi kihívásokkal szembesülnek. Olyan esetekben különösen előnyös, amikor az érintett személy speciális orvosi figyelemre és gondoskodásra szorul.

Rehabilitációs ellátás:

Betegség vagy műtét utáni lábadozás esetén nyújtott ellátásunk célja, hogy támogassuk a páciensek gyors és eredményes felépülését. A rehabilitáció során alkalmazott terápiás gyógytorna és a személyre szabott gondoskodás segít az erőnlét helyreállításában és a szakszerű gyógyulásban.

Betegellátás:

Idős betegek esetén kiemelt támogatást nyújtunk a családnak a gondoskodásban. Az otthonos környezetben végzett emelt szintű betegellátás lehetővé teszi, hogy minden beteg kényelmesen, otthon érezze magát, miközben személyre szabott és magas színvonalú egészségügyi támogatásban részesül.

Mozgássérült ellátás:

Azon személyeknek, akik tartós vagy végleges fogyatékossággal élnek és korlátozott önállóságuk miatt segítségre szorulnak, törődést nyújtunk a mindennapokban. Szolgáltatásunk során szakértő csapatunk gondoskodik a mozgássérült személyek szükségleteiről, és az orvosi szakvélemények alapján látjuk el a sérülteket. Kiemelten fontosnak tartjuk a fogyatékkal élő személyek egyéni igényeinek figyelembevételét, ezért személyre szabott kezelési tervet dolgozunk ki a mindennapi életvitelük támogatására.

Hospice ellátás:

Daganatos betegek számára nyújtott hospice ellátásunk támogató légkört teremt, ahol a végstádiumban lévő betegek biztonságos környezetben, teljes figyelemmel és empatikus gondoskodással élhetik meg az utolsó pillanatokat. Elkötelezett szakembereink folyamatosan biztosítják a szükséges orvosi és lelki támogatást. Minden apró részletre odafigyelnek annak érdekében, hogy a páciensek és hozzátartozóik érezzék azt a figyelmet és szeretetet, ami átsegíti őket az elengedés folyamatán. Segítségképp kutyaterápiát is alkalmazunk, hogy segítsünk a stressz csökkentésében, a fájdalom enyhítésében és a lelki megnyugvásban.

Épület és elhelyezkedés

Intézményünk a város zajától távol, a II. kerület kellemes és zöld övezetében található, ahol a nyugalom és a természet közelsége összefonódik.

  • Közel a városhoz
  • Könnyen megközelíthető
  • Parkolóhely biztosított a hozzátartozók számára
  • Esztétikus kert és közösségi terek
  • Vadonatúj épület, modern berendezések
  • Felszerelt, személyre szabható apartmanok
  • Legújabb orvosi eszközök és felszerelések

Árazás

40.000 Ft /nap

Szeretettel várjuk Önt és szeretteit intézményünkben, ahol a betegápolás több mint egy szolgáltatás. Nálunk a gyógyulás, a törődés és az emberközpontúság összefonódik minden egyes nap. Jöjjön el hozzánk, hogy mindezt saját szemével is megtapasztja.

Fedezze fel a prémium szolgáltatásokat és kényelmet egyetlen kattintással.

Kattintson az alábbi gombra, hogy lépjen be a prémium idősek otthonának világába, ahol az élet minden pillanata új értelmet nyerhet. Ne habozzon, az exkluzív életút itt kezdődik!

A felhasználói élmény érdekében sütiket alkalmazunk. Adatvédelmi tájékoztató