Sztrók utáni rehabilitáció

Komplex rehabilitációs terápia a teljes életért

A sztrók utáni felépülés egy kihívásokkal teli út, ahol a rehabilitáció kulcsszerepet játszik a betegek teljes életminőségének és függetlenségének visszaszerzésében.

A sztrók gyakran hagy maradandó nyomokat a szellemi és testi funkciókban, éppen ezért az időben megkezdett és személyre szabott rehabilitációs programok elengedhetetlenek a szervezet újjáépítéséhez.

A Rege Residence Szépkorúak Otthonában olyan szolgáltatást kínálunk, amely magas szintű szakértelemmel és személyre szabott gondozással segíti a betegeket a gyógyulásban.

Egyedi és átfogó programunk célja a sztrók utáni teljes rehabilitáció, amelyet biztonságos környezetben, tapasztalt szakemberek segítségével és a leginnovatívabb eszközökkel valósítunk meg.

Ismerje meg, hogyan segítünk a rehabilitációban, és lépjen velünk kapcsolatba, hogy Önnek vagy hozzátartozójának is segíthessünk a gyógyulás felé vezető úton.

Hogyan segítünk a rehabilitációban?

01

Személyre szabott rehabilitációs tervet dolgozunk ki

Minden páciens egyedi szükségleteinek megfelelő terápiás tervet kap, amelyet tapasztalt szakorvosaink állítanak össze a hatékony gyógyulás érdekében.

02

Kommunikációs készségek fejlesztése

Ezen terápia során szakembereink nem csupán a hangok kiejtésére és a szavak képzésére koncentrálnak, hanem a teljes kommunikációs folyamat fejlesztésére is.

03

Kognitív állapotfelmérés

A kognitív állapotfelmérés egy olyan fontos elem a rehabilitációs folyamatban, amely a betegek szellemi funkcióinak, kognitív képességeinek állapotát vizsgálja. Ez a folyamat segít 
a memória, a koncentráció, az érzékelés, a gondolkodás sebessége és egyéb kognitív területek feltérképezésében. Az eredmények alapján az egészségügyi szakemberek részletes képet kaphatnak a páciens állapotáról, és ennek alapján tervezhetik meg a személyre szabott terápiás intézkedéseket.

04

Mozgásszervi rehabilitáció

A mozgásszervi rehabilitáció a problémák enyhítése mellett, a tüneteket kiváltó okokkal is foglalkozik, hisz célunk a teljes gyógyulás elérése és a hosszú távú egészség fenntartása. A kezelés magába foglalja az orvosok, reumatológusok, ortopéd szakemberek és fizioterapeuták szoros együttműködését, akik átfogó diagnózist és egyedi kezelési tervet készítenek minden páciens számára.

05

Fizioterápia, gyógytorna

A gyógytornával olyan aktív gyakorlatokra összpontosítunk, amelyek célja a mozgásszervi problémák kezelése és a testi funkciók helyreállítása. Ez a terápiás megközelítés a fájdalom enyhítése és az izomzat erősítése mellett abban is segít, hogy a páciensek visszanyerjék a mozgékonyságukat, javítsák egyensúlyukat, és erősítsék az érintett területeken található izomcsoportokat.

06

Ergoterápia

Az ergoterápia segít abban, hogy a sérült személy minél önállóbb legyen mindennapi tevékenységekben, mint például öltözködés, fürdés, étkezés és háztartási tevékenységek. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a kézügyesség fejlesztésére, amelynek célja a kéz, ujjak és karok finommozgásának gyakorlása, ami által a páciens képes lesz gond nélkül irányítani a környezetét.

07

Pszichológiai kezelések

A pszichés tényezők sokszor súlyos hatással lehetnek a sztrók utáni lábadozás sikerességére. A szorongás, depresszió, stressz és a betegséggel járó trauma akadályozhatja a rehabilitációs folyamatot. A pszichológiai kezelések segítenek a betegnek megérteni és kezelni a sztrókkal járó érzelmi reakciókat és elfogadni az új körülményeket.

08

Prevenció a megelőzés érdekében

A rendszeres orvosi ellenőrzések, életmód-tanácsadás és a gyógyszerek szakszerű felügyelete mind része a prevenciós intézkedéseinknek. Intézményünkben nemcsak a gyógyulás, hanem a betegség ismételt előfordulásának megelőzése is kulcsfontosságú. 
Segítünk kialakítani az ideális táplálkozást, testmozgást és stresszkezelést, amelyek segítenek abban, hogy egészséges életmódra ösztönözzük a betegeket. Ezzel minimalizálhatjuk a potenciális veszélyeket és támogatjuk őket a biztonságosabb és teljesebb élet felé vezető úton.

Miért bízhat bennünk?

Szakértelem és tapasztalat

Évek óta foglalkozunk idősek rehabilitációjával, így rendelkezünk a szükséges tapasztalattal és szaktudással. Szakorvosok, terapeuták,ápolók és pszichiáterek várják Önt, akik mindent megtesznek azért, hogy a páciensek biztonságban és támogatva érezzék magukat a lábadozási folyamat során.

Modern felszerelés és terápiás eszközök

Otthonunk korszerű felszereléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony és célzott terápiás gyakorlatokat. A legújabb technológiákat alkalmazzuk, miközben folyamatosan monitorozzuk a fejlődés sikerességét, ezzel is biztosítva a gyorsabb és teljesebb rehabilitációt.

Emberséges gondoskodás

Szakmaközi együttműködésen alapuló munkacsoportunk tagjai szívvel-lélekkel végzik munkájukat, mindent elkövetve azért, hogy pácienseink számára biztonságos, támogató és gondoskodó környezetet teremtsenek. Maximális figyelem, türelem, törődés és kiemelt szakmai hozzáértés jellemzi munkájukat.

Biztonság és kényelem

Úgy alakítottuk ki az épületet és a szobákat, hogy biztonságos környezetet biztosítsunk mindenki számára. Az akadálymentes közlekedés, a prémium berendezések és a tágas szobák segítik a lakókat, hogy komfortosan teljen a nálunk töltött idő. A folyamatos felügyelet és a 24 órás nővérszolgálat pedig lehetővé teszik a gyors és hatékony beavatkozást bármilyen sürgős esetben, így a páciensek mindig biztonságban lehetnek és nyugodtan lábadozhatnak.

Ha Ön vagy hozzátartozója sztrókkal küzd, ne habozzon segítséget kérni. Intézményünkben mindent megteszünk azért, hogy pácienseink teljes körű odafigyelésben és gyógyulásban részesüljenek.

Kattintson az alábbi gombra, hogy lépjen be a prémium idősek otthonának világába, ahol az élet minden pillanata új értelmet nyerhet. Ne habozzon, az exkluzív életút itt kezdődik!

Fedezze fel a prémium szolgáltatásokat és kényelmet egyetlen kattintással.

Kattintson az alábbi gombra, hogy lépjen be a prémium idősek otthonának világába, ahol az élet minden pillanata új értelmet nyerhet. Ne habozzon, az exkluzív életút itt kezdődik!

A felhasználói élmény érdekében sütiket alkalmazunk. Adatvédelmi tájékoztató